0%

Nienke Janssen

Nienke Janssen

Het Villa-Vitalis verhaal van Nienke Janssen:

Ik heb meegedaan aan de 4 weken Challenge, omdat ik mijn laatste kilo’s van de zwangerschap er nog af wilde hebben. Ik had geen overgewicht, maar wilde terug naar  mijn gewicht van voor de zwangerschap omdat ik me daar prettig bij voelde.

Het sporten vond ik leuk om te doen, het was soms wel ff op de tandjes bijten, maar wat is nou een half uur? Alex is betrokken bij jouw proces en komt regelmatig even een praatje maken.

Het voedingsschema was goed vol te houden, ik vond het soms zelfs lastig om de grote hoeveelheden groenten op te krijgen! Ik vond het erg wennen om op regelmatige tijden te eten, vooral op mijn werk (in de zorg), maar toch lukte het. Hierdoor heb je tussendoor geen honger, wat ervoor zorgt dat je niet naar ongezonde rotzooi gaat grijpen.

Ik zou zeggen, als je twijfelt, niet meer doen,  maar ga er voor! Daarnaast werkt het vooruitzicht van shoppen erg motiverend!

Nienke deed mee aan de bewezen succesvolle Villa-Vitalis 4 weken Challenge met als unieke beloning van maar liefst 100 euro shoptegoed voor bij Berden Mode of Fashion Hair & More (Parade Venlo) of BodyFashion Livera (Klaasstraat Venlo) of een schoonheidsbehandeling bij Ineke (CosMediCare Steyl).

Nienke (29) heeft haar investering met de 100 euro shoptegoed 100% terug verdiend en ging in 4 weken van een Vetpercentage van 25,2% naar 22% en viel 2,8Kg in lichaamsgewicht af waarvan 2,3KG PUUR VET een score van maar liefst 82% Pure vetverbranding. En Nienke werd in metabolische leeftijd ook nog eens 6 jaar jonger. Nienke haar verhaal en succes is geweldig en erg inspirerend dat bij Villa-Vitalis echte resultaten worden behaald.

{page_name}