0%

Jan Hillekens

Jan Hillekens


Mijn verhaal bij Villa-Vitalis, Steijl:
 

Zoals mijn verhaal bij Villa Vitalis begint, zal voor velen herkenbaar zijn.

Genieten van het bourgondische leven en de kilo’s die er aan blijven komen…!

En dan heb je zo’n ’AH-momentje’ nodig om de knop om te zetten. Bij mij waren dat een opmerking van een oude bekende dat ik ‘toch wel een goed kosthuis had’, een foto waar ik niet zo blij mee was en het allerbelangrijkste: een ‘APK’ bij de dokter met niet zo’n geweldige resultaten.

Te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk etc………oftewel de knop moest om!

En dan kijk je bij Villa-Vitalis naar andere sporters en de diverse foto’s en verhalen van diegene die het gelukt is en dan denk je: ‘dat moet mij toch ook lukken’!

Mijn geluk was dat op dat moment bij Villa-Vitalis een Challenge  werd aangekondigd: in 4 weken tijd 4% van je gewicht verliezen.

Omdat ik in mijn gedachten altijd kook (…), maar in de praktijk mijn partner dat doet, moest ik haar zien over te halen er serieus voor te gaan.

Want wij hadden namelijk al een keer een poging gedaan, maar helaas te snel opgegeven.

Dat ik mijn partner de 50,- euro aan direct shoptegoed beloofde, die ik zou krijgen bij het succesvol voltooien van de Challenge, hielp in dit geval mee!

En zie, toen we eenmaal de smaak te pakken hadden en o.a. de ‘vervangingslijst’ goed wisten toe te passen, kwam het succes.

Dit gekoppeld aan een goede begeleiding van Alex, en de wekelijkse Segmentale Bodyscans was echt ‘de stok achter deur’ die ik nodig had (letterlijk heb ik zelfs een van ‘Villa-Vitalis stokjes voor achter deur’ in de snoeptrommel gedaan en ook dat hielp….).

Het wekelijkse menu, bestaande uit normale producten die in elke supermarkt te koop zijn, en de variaties daarin zijn prima opgebouwd. Het ‘hongergevoel’  blijft achterwege en de maaltijden zijn smaakvol. Tel daarbij op dat de ingrediënten goed verkrijgbaar zijn, dan is mijn succes (-/- 10 kg tot nu toe aan lichaamsgewicht met daarvan ook bijna 10 kg aan PUUR vet) goed te verklaren.

Bijkomend voordeel hierbij is dat ‘de buik niet meer in de weg zit’, maar het allerbelangrijkste is dat na 3 maanden de waarden na weer een meting bij de dokter, fantastisch verbeterd waren ( en het medicijngebruik nagenoeg afgebouwd kon worden…!).

Oftewel, ik kan iedereen die aan het nut van sporten bij Villa-Vitalis  enigszins twijfelt,  aanraden om ook de knop om te zetten en er aan te beginnen.

Als het mij lukt, lukt het jou ook!!

 

Jan Hillekens.

{page_name}