0%

Eefje Teeuwen

Eefje Teeuwen

Eefje Teeuwen 30 jaar die voor haar 30e verjaardag die ze gaat vieren in Rome, nog 5 kg wilde afvallen en in 5 weken 5 kg afviel (van 63,8 naar 58,8 kg) en in 6 weken 6,5 kg afviel (van 63,8 naar 57,3 kg) met beloning bon van 50,- euro shop te goed voor bij Berden Mode. Congrats Eefje Top gedaan.

 

 

 

 

 

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Villa-Vitalis belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

• We bellen je voor meer informatie
• Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
• Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Villa-Vitalis.

Daarna helpen we je te starten met sporten,

Sporten bij Villa-Vitalis is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Villa-Vitalis staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op deze website vind je ervaringen van leden van Villa-Vitalis. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Villa-Vitalis en de verschillende vormen van fitness die Villa-Vitalis aanbiedt:

Villa-Vitalis doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Villa-Vitalis dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 077 201 2000
Email: info@villa-vitalis.nl

{page_name}