0%

Geen Resultaat 100% Geld Terug Garantie.

100% Tevredenheidgarantie bij Villa-Vitalis in Steyl

Villa-Vitalis biedt leden een Geen Resultaat, 100% Geld Terug Garantie. Wij geven deze garantie omdat wij uit ervaring weten dat onze unieke aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: bezoek ons in de eerste 3 maanden 1x per 7 dagen. Heb je geen resultaat? Dan krijg je jouw geld terug, 100% en zonder gedoe!

Probeer ons 1 Maand Vrijblijvend uit

Villa-Vitalis bied je deze maand graag aan zodat je onze unieke manier van trainen zelf kunt ervaren. Vul onderstaand formulier in om de deal te claimen. We nemen dan contact met je op voor de eerste Gratis & Vrijblijvende kennismaking en proeftraining.

Let op: deze 1 Maand Vrijblijvende Sporten is een deal die tijdelijk en beperkt is tot 10 stuks per maand en uitsluitend online te claimen. 

Bij Villa-Vitalis in Steyl kan je dankzij de 3 unieke Milon Cirkels Pro Signature Alex B.C. Smeets, de Personal PixFormance, en uitsluitend Personal Training als begeleiding niet alleen gevarieerder trainen maar krijg je ook sneller en beter resultaat dan alleen trainen op een enkele Milon Cirkel. Villa-Vitalis is hét alternatief voor de traditionele sportschool en biedt een luxe, vernieuwende manier om in maar 13,5 tot 27 min. Fit & Slank te worden. Vraag hier direct alle (start)informatie aan met aanbieding: 1 Maand Vrijblijvend Sporten.

Sinds kort ook 50/60 min. durende Yoga & 30 min. durende Meditatie lessen.

En sinds kort ook 15 min. XPRESS Workout.

 

{page_name}