0%

Geen Resultaat 100% Geld Terug Garantie.

100% Tevredenheidgarantie bij Villa-Vitalis in Steyl

Villa-Vitalis biedt leden een Geen Resultaat, 100% Geld Terug Garantie. Wij geven deze garantie omdat wij uit ervaring weten dat onze unieke aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: bezoek ons in de eerste 3 maanden 1x per 7 dagen. Heb je geen resultaat? Dan krijg je jouw geld terug, 100% en zonder gedoe!

Probeer ons 1 Maand Vrijblijvend uit

Villa-Vitalis bied je deze maand graag aan zodat je onze unieke manier van trainen zelf kunt ervaren. Vul onderstaand formulier in om de deal te claimen. We nemen dan contact met je op voor de eerste Gratis & Vrijblijvende kennismaking en proeftraining.

Let op: deze 1 Maand Vrijblijvende Sporten is een deal die tijdelijk en beperkt is tot 10 stuks per maand en uitsluitend online te claimen. 

01 Juli 2020 de 2e Wereld Primeur bij Villa-Vitalis in Steyl dankzij de 7 Unieke Milon Kracht & Conditie Work-Out Cirkels van 4,5 min. Pro Signature Alex B.C. Smeets, de Personal PixFormance, en uitsluitend Personal Training als begeleiding is niet alleen gevarieerder trainen maar krijg je ook sneller en beter resultaat dan alleen trainen op een enkele 'Milon' en of Basic Cirkel. Villa-Vitalis is het meest innovatieve centrum van de regio en hét alternatief voor de traditionele sportschool en biedt een luxe, vernieuwende manier om gevarieerd in 4,5 / 9 / 13,5 tot 27 min. Fit & Slank te worden. Vraag hier direct alle (start)informatie aan aanbieding: 1 Maand Vrijblijvend Sporten.

Sinds kort ook 50/60 min. durende Yoga en Dans lessen..

Dit kan ook op basis van Flexibele 9 Rittenkaart van 49,95

 

{page_name}