• standaard

Over Villa-Vitalis en Alex Smeets

Alex SmeetsPro Signature Alex B.C. Smeets.

Trainen onder Pro Signature Alex B.C. Smeets is een unieke ervaring van trainen met een ongekende beleving, en bij Villa-Vitalis met bewezen resultaat. Villa-Vitalis was begin 2015 het 1e Fitness Centerum in Nederland die de innovatieve en unieke Milonizer had. Deze Milonizer zorgt in nog geen 3 sec durende scan ervoor dat de toestellen meteen persoonlijk, veilig en blijvend voor je ingesteld staan.

Villa-Vitalis heeft maar liefst 3 verschillende Milon Cirkels waaronder ook een Cardio Milon Cirkel van fietsen crosswalkers.

In deze 3 Milon Cirkels bij Villa-Vitalis zijn alle Milon toestellen volautomatisch en werken ze via een persoonlijke pas. Jouw laatste trainingsgewichten en instellingen worden onthouden voor de volgende training zodat je de volgende training niet na hoeft te denken waar je ook al weer gebleven was of hoe het toestel goed en veilig ingesteld moet worden. Makkelijker kunnen we het je niet maken.

Je kunt deze toestellen alleen gedurende de trainingstijd gebruiken zo kan niemand eeder starten of langer doorgaan. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat een toestel vrij komt, het volgende toestel wordt automatisch voor je vrij gemaakt. Om die manier train je pas echt efficiënt.

Je houdt (veel) meer gewicht tegen dan dat je zelf verplaatst. Dit is bij Milon uniek en geeft 15x meer resultaat dan normale fitness training en dat is echt ongekend en dat bespaart zo veel tijd. Tijd die je nu kunt spenderen voor andere leuke dingen.

De conditie training bij Villa-Vitalis kent vele mogelijkheden. We passen onder anderen de High Intensity Interval Training (H.i.i.T) toe. Deze speciale manier van conditietraining wordt veelvuldig toegepast door Personal Trainers om sneller en beter resultaat te krijgen. Deze speciale manier van training zorgt ervoor dat jij een hoge verbranding hebt, een betere stofwisseling krijgt en jij je fitter gaat voelen en gaat afslanken, en dat we willen toch allemaal. En dit kun jij nu bij Villa-Vitalis zelf gaan ervaren.

Elke toesteltraining wordt automatisch opgeslagen en zijn inzichtelijk voor onze trainers. Ben je lid dan krijg jij een Milon Care account en kunt zelf elke training volgen incl. elke beweging, herhalingen, bewegingsuitslag, spierontwikkeling en progressie en nog veel meer zowel voor kracht als conditie. Hoe cool is dat?

Kortom, trainen onder Pro Signature Alex B.C. Smeets is een luxe manier van fitness waarbij jij veiliger, efficiënter en gevarieerder traint en dat met 15x meer resultaat dan normale fitness training en dat in maar 13,5 tot 27 minuten per training. Als je kiest voor kwaliteit met gegarandeert resultaat dan kies je voor Villa-Vitalis!           

Wereld Primeur in Steyl met de 3 Milon Cirkels:

Pro Signature Alex B.C. Smeets

 

Over Alex Smeets

Alex Smeets, de eigenaar van Villa-Vitalis, en tevens Personal Trainer, heeft uit zijn eigen ervaring als succesvol Topsporter in de Judosport waarin hij twee Wereldtitels heeft gewonnen en tot 3x toe kandidaat voor deelname aan de Olympische is geweest, het standaard Milon Concept herontwikkeld op een dusdanige innovatieve wijze met unieke opstelling zodat jij als lid veiliger, efficiënter en gevarieerder kunt trainen, en dat met meer resultaat in minder tijd.

Fit in 13,5 minuut 
Fit & Slank in 27 of 31 minuten

Raf Swerts zaakwoordvoerder Milon over de Milon Pro Signature Alex B.C. Smeets:

`Jouw opstelling en keuze is UNIEK en dat weet je Alex.  Je bent wellicht de Trendsetter voor Milon`.

Nergens ter Wereld staan de Milon toestellen zo uniek opgesteld of wordt er op een zo professionele manier op de Milon toestellen getraind als bij Villa-Vitalis in Steyl. Een uniek trendsetting concept onder de Signature van Alex B.C. Smeets met meer resultaat in minder tijd waar we dan ook erg trots op zijn. Velen zijn je al met succes voorgegaan en hebben hun gezondheidsdoelen behaalt en behouden. Plan vandaag online jouw eerste kennismaking met proeftraining in, Deze kennismaking met proefles kun je inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Wij helpen jou graag in het behalen en behouden van jouw gezondheidsdoelen.

Nieuws

 • Ruimste openingstijden Tegelen

  We bestaan pas 4 Jaar en zijn nu al de 1e en enige in Tegelen met de rui...

  Lees meer
 • Tot 01 Nov. voor 1,- euro

  Tot 01 November voor 1,- euro Onbeperkt trainen op maar liefst 3 Unieke ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milonizer

  Milonizer

  Fitness toestellen in 3 sec. optimaal ingesteld

  Lees meer
 • Wat is de Milon Cirkel?

  Wat is de Milon Cirkel?

  Wat is de Milon Cirkel?

  Lees meer
 • NIEUW Fit in 13,5 min. per training

  NIEUW Fit in 13,5 min. per training

  NIEUW Fit in 13,5 min. per training

  Lees meer
 • NIEUW Fit & Slank in 27 of 31 min. per training

  Fit & Slank in 27 of 31 min. per training

  NIEUW Fit & Slank in 27 of 31 min. per training

  Lees meer
 • Alex Smeets

  *"*De alles in één oplossing om je dag in dag uit slank, fit en gezond te voelen!"

  Alex Smeets
 • Eefje Teeuwen

  *"*Eefje Teeuwen die voor haar 30e verjaardag nog 5 kg wilde afvallen. Dit lukte bij Villa-Vitalis. Proficiat Eefje."

  Eefje Teeuwen
 • Esther Verkoelen

  *""Ich veul mich Vitaal en Gezonk, zonger die 10 Ponk""

  Esther Verkoelen
 • Nancy Timmermans

  *"Nancy Timmermans nu totaal 10 kg afgevallen in 5 maanden"

  Nancy Timmermans

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.