0%

Over Villa-Vitalis en Alex Smeets

Over Villa-Vitalis en Alex Smeets

Alex SmeetsPro Signature Alex B.C. Smeets.

Trainen onder Pro Signature Alex B.C. Smeets is een unieke ervaring van trainen met een ongekende beleving, en bij Villa-Vitalis met bewezen resultaat.

Personal PixFormance, de Exclusieve Skill-Run, de Functionele Trainingszone, de drie Unieke gevarieerde 3 Milon Cirkels en Yoga en Meditatie lessen  maakt de ervaring compleet.

De innovatieve en unieke Milonizer zorgt ervoor dat de toestellen meteen persoonlijk en veilig voor je ingesteld staan. Villa-Vitalis was de eerste in Nederland die dit toestel had.

Alle Milon krachttoestellen zijn volautomatisch en werken via een persoonlijke pas. Jouw laatste trainingsgewichten en instellingen worden onthouden voor de volgende training zodat je de volgende training niet na hoeft te denken waar je ook al weer gebleven was of hoe het toestel goed en veilig ingesteld moet worden. Makkelijker kunnen we het je niet maken.

Je kunt de toestellen alleen gedurende de trainingstijd gebruiken zo kan niemand eeder starten of langer doorgaan. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat een toestel vrij komt, het volgende toestel wordt automatisch voor je vrij gemaakt. Om die manier train je pas echt efficiënt.

Je houdt (veel) meer gewicht tegen dan dat je zelf verplaatst. Dit is bij Milon uniek en geeft 15x meer resultaat dan normale fitness training en dat is echt ongekend.

De conditie training bij Villa-Vitalis kent vele mogelijkheden. We passen onder anderen de High Intensity Interval Training (H.i.i.T) toe. Deze speciale manier van conditietraining wordt veelvuldig toegepast door Personal Trainers om sneller en beter resultaat te krijgen. Deze speciale manier van training zorgt ervoor dat jij een hoge verbranding hebt, een betere stofwisseling krijgt en jij je fitter gaat voelen en gaat afslanken, en dat we willen toch allemaal. En dit kun jij nu bij Villa-Vitalis zelf gaan ervaren.

Elke toesteltraining wordt automatisch opgeslagen en zijn inzichtelijk voor onze trainers. Ben je lid dan krijg jij een Milon Care account en kunt zelf elke training volgen incl. elke beweging, herhalingen, bewegingsuitslag, spierontwikkeling en progressie en nog veel meer zowel voor kracht als conditie. Hoe cool is dat?

Kortom, trainen onder Pro Signature Alex B.C. Smeets is een luxe manier van fitness waarbij jij veiliger, efficiënter en gevarieerder traint en dat met 15x meer resultaat dan normale fitness training en dat in 13,5 tot 27 minuten per training. Als je kiest voor kwaliteit dan kies je voor Villa-Vitalis!           

2016 Wereld Primeur in Steyl met de 3 unieke en gevarieerde Milon Cirkels.

2020 Wereld Primeur in Steyl met de 7 unieke en gevarieerde Milon Cirkels:  Milon Kracht & Conditie Cirkel Work-outs van maar 4,5 min.

Pro Signature Alex B.C. Smeets

 

Over Alex Smeets

Alex Smeets, de eigenaar van Villa-Vitalis, en tevens Personal Trainer, heeft uit zijn eigen ervaring als succesvol Topsporter in de Judosport waarin hij twee Wereldtitels heeft gewonnen en tot 3x toe kandidaat voor deelname aan 3 verschillende Olympische is geweest, het standaard Milon Concept herontwikkeld op een dusdanige innovatieve wijze met unieke gevarieerde opstelling zodat jij als lid veiliger, efficiënter en gevarieerder kunt trainen, en dat met meer resultaat in minder tijd.

Fit in 4,tot 13,5 minuten
Fit & Slank 9 tot 27 minuten

50/60 minuten ontspannen met Yoga 

Raf Swerts zaakwoordvoerder Milon over de Milon Pro Signature Alex B.C. Smeets:

`Jouw opstelling en keuze is UNIEK en dat weet je Alex.  Je bent wellicht de Trendsetter voor Milon`.

Nergens ter Wereld staan de Milon toestellen zo uniek en gevarieerd opgesteld of wordt er op een zo professionele manier op de Milon toestellen getraind als bij Villa-Vitalis in Steyl. Een uniek trendsetting concept onder de Signature van Ex-Topsporter Alex B.C. Smeets met meer resultaat in minder tijd waar we dan ook erg trots op zijn. Velen zijn je al met succes voorgegaan en hebben hun gezondheidsdoelen behaald en behouden. Maak Gratis & Vrijblijvend kennis. Wij helpen jou graag in het behalen en behouden van jouw gezondheidsdoelen.

{page_name}