0%

Milonizer

Fitness toestellen in 3 sec. optimaal ingesteld met de Milonizer

MilonizerLastig om de juiste instellingen voor de verschillende fitness toestellen te bepalen? Niet bij Villa-Vitalis!

Als eerste in Nederland beschikt Villa-Vitalis namelijk over de Milonizer. Een geavanceerde camera scant in nog geen 3 seconden de lengte van uw ledematen en importeert deze in de Milon Care software. Alle toestellen staan nu meteen perfect voor u ingesteld. 

Tijdens een gratis en vrijblijvende proefles loopt de trainer met jou een ronde mee om de juiste weerstand te bepalen en om op te letten of jij de bewegingen goed uitvoert. Als lid doe je op elk Milon toestel het unieke krachttest programma zodat je meteen van begin af aan zo optimaal mogelijk en naar eigen vermogen traint. In het vervolg is het dus een kwestie van uw chipkaart in het toestel doen en alles wordt direct op de juiste persoonlijke manier ingesteld.

U hoeft alleen nog maar zelf te trainen. 1x 4,5 tot 20 min of meer in maar 7 dagen geeft al resultaat.

Start nú: met 1 maand Vrijblijvend Resultaat!

Benieuwd of sporten op de Milon Cirkel iets is voor jou? Villa-Vitalis heeft een speciale tijdelijke actie: 1 maand Gratis Resultaat! Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in en we bellen je voor een persoonlijke kennismaking!

Let op: de maand Vrijblijvend is tijdelijk en uitsluitend online te claimen vanwege beperkte beschikbaarheid.

Bij Villa-Vitalis in Steyl kan je dankzij de 7 unieke Milon Kracht & Conditie Cirkels Pro Signature Alex B.C. Smeets, de Personal PixFormance, en uitsluitend Personal Training als begeleiding niet alleen gevarieerder trainen maar krijg je ook sneller en beter resultaat dan alleen trainen op een enkele Milon Cirkel. Villa-Vitalis is hét alternatief voor de traditionele sportschool en biedt een luxe, vernieuwende manier om in maar 4,5 tot 20 min. of meer Fitter, Sterker & Slanker te worden. Vraag hier direct alle (start)informatie aan aanbieding: 1 Maand Vrijblijvend Sporten.

 

 

 

{page_name}