0%

Investering

Investering in jouw gezond resultaat

Benieuwd naar de investering die tegenover een 100% gegarandeerd resultaat staat? Wil je resultaat boeken en ben je bereid om, met een 100% Resultaatgarantie, in jezelf te investeren? En wist je dat dit al v.a. 34,- euro p/m kan? Dan is het natuurlijk ook fijn om te weten welk investering het beste bij jouw doelstellingen past. Speciaal hiervoor hebben wij onderstaande lidmaatschapstest ontwikkeld. Vul het formulier compleet in en klik op verzenden. 

Bij Villa-Vitalis in Steyl kan je dankzij de 3 unieke Milon Cirkels Pro Signature Alex B.C. Smeets, de Personal PixFormance, en uitsluitend Personal Training als begeleiding niet alleen gevarieerder trainen maar krijg je ook sneller en beter resultaat dan alleen trainen op een enkele Milon Cirkel. Villa-Vitalis is hét alternatief voor de traditionele sportschool en biedt een luxe, vernieuwende manier om in maar 13,5 tot 27 min. Fit & Slank te worden. Vraag hier direct alle (start)informatie aan aanbieding: 1 Maand Vrijblijvend Sporten.

Sinds kort ook 50/60 min. durende Yoga & 30 min. durende Meditatie lessen.

En sinds kort ook 15 min. XPRESS Small Group Classes  zoals Buik, Billen, Benen + Bovenarmen (BBB+B) en een Function Five groepsles.

 

 

 

{page_name}