0%

Disclaimer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.villa-vitalis.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Villa-Vitalis met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Villa-Vitalis niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Villa-Vitalis garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van Villa-Vitalis via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. Villa-Vitalis wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Villa-Vitalis links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Villa-Vitalis worden aanbevolen. Villa-Vitalis aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Villa-Vitalis niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Villa-Vitalis behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Villa-Vitalis of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Privacystatement
Er worden anonieme gegevens verzameld met betrekking tot het bezoek van onze website. Deze gegevens worden enerzijds gebruikt voor anoniem, statistisch onderzoek en anderzijds om de websites zoveel mogelijk op de voorkeuren van onze bezoeker af te stemmen. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van cookies. U kunt uw browser zo instellen dat het gebruik van cookies niet mogelijk is. Het is mogelijk dat bepaalde inhoud en/of functionaliteit op onze websites dan niet beschikbaar is. De opslag en doorgifte van uw gegevens via internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken.

U kunt besluiten uw persoonlijke gegevens in te voeren via een van de formulieren op deze website. Deze gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Teneinde uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen worden deze gegevens opgeslagen op beveiligde (web)servers die zich in een beveiligde computerruimte bevinden. Uw (adres)gegevens worden gebruikt om u uit te nodigen voor hetgeen u heeft aangevraagd. Dan wel u te voorzien van de informatie waar u om heeft gevraagd. En om u te informeren over vergelijkbare diensten en interessante aanbiedingen. Dat kan zowel per e-mail, post als telefonisch zijn. Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wijzigingen
Villa-Vitalis behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

 

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Villa-Vitalis belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

• We bellen je voor meer informatie
• Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
• Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Villa-Vitalis.

Daarna helpen we je te starten met sporten,

Sporten bij Villa-Vitalis is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Villa-Vitalis staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op deze website vind je ervaringen van leden van Villa-Vitalis. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Villa-Vitalis en de verschillende vormen van fitness die Villa-Vitalis aanbiedt:

Villa-Vitalis doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Villa-Vitalis dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 077 201 2000
Email: info@villa-vitalis.nl

 

NIEUW PERSOONLIJKE VILLA-VITALIS PROEFTRAINING AANKOOPPROCES

Vanaf Januari 2017 is het mogelijk om online een `Persoonlijke ´Villa-Vitalis`Proeftraining´ te kopen en kun je nu makkelijk jouw Proeftraining zelf inplannen, wanneer jij dat wilt, wel zo handig dachten wij.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN `PERSOONLIJKE ´VILLA-VITALIS` PROEFTRAINING´?

Een Proefles ´Persoonlijke ´Milon´Proeftraining spreekt al voor zich en is persoonlijk en wordt naar persoonlijke wensen, behoefte en mogelijkheden afgestemd.

Bij Villa-Vitalis starten we met een verplichte Gezondheidsanalyse, Par-Q vragen die ons inzicht geeft in jouw gezondheidstoestand zodat, in dien dit van toepassing is, we rekening kunnen houden met eventueel beperkte gezondheidsmogelijkheden tijdens de proeftraining.

Je doet een Professionele Segmentale Body Composition Analyzer die inzicht geeft in de samenstelling van jouw Lichaam waarbij Segmentaal zowel apart bij jouw Linkerarm, Rechterarm, Linkerbeen, Rechterbeen en jouw Romp geanalyseerd wordt. Deze Professionele Segmentale Body Composition Analyzer geeft informatie over gewicht, BMI, vetpercentage, vet rond de organen, vochtgehalte en spiermassa. Daarnaast meet deze Professionele Segmentale Body Composition Analyze je ruststofwisseling en bepaalt hij je metabolische (‘echte’) leeftijd en dit alles maakt onderdeel uit van jouw Persoonlijke Intake. 

Diverse Trainingsdoelen worden besproken en vastgelegd en bij een Medische Indicatie wordt hiervan een notitie gemaakt en wordt hier rekening mee gehouden en maakt onderdeel uit van jouw Persoonlijk Intake.

Jouw Lifestyle Dagelijkse Routine wordt besproken en vastgelegd en maakt onderdeel uit van jouw Persoonlijk Intake.

Jouw Lifestyle Trainingservaring wordt besproken en vastgelegd en maakt onderdeel uit van jouw Persoonlijke Intake.

Met de unieke Milonizer 2.0 Scan maken we in nog geen 3 seconde een Body Scan waarbij de Vol Automatische Milon toestellen waarop je gaat trainen meteen Persoonlijk en Veilig ingesteld komen te staan. Je traint dan met een unieke en Persoonlijke Villa-Vitalis Pas. 


HOE KAN IK EEN `PERSOONIJKE ´VILLA-VITALIS` PROEFTRAINING` RESERVEREN?

Een `Persoonlijke `Villa-Vitalis` Proeftraining` koop je gemakkelijk, snel en zonder extra kosten via onze website www.villa-vitalis.nl. Kies op onze home site www.villa-vitalis.nl  `Probeer ons uit`. Kies zelf uit de gegeven mogelijkheden wanneer je jouw Proefles wilt doen en maak je betaling af met de beschikbare betaalmethode.


KRIJG IK GELD RETOUR VOOR EEN  VERKEERD INGEPLANDE EN GEKOCHTE PROEFLES?

Villa-Vitalis geeft geen geld terug bij een verkeerd ingeplande en betaalde Proeftraining. Je kunt wel je aankoop tot maximaal 48 uur vóór aanvang wijzigen bij Villa-Vitalis,waar dit zou plaatsvinden. Je kunt dan telefonisch een nieuwe afspraak maken die dan binnen 30 dagen dient plaats te vinden. Binnen 48 uur kunnen afspraken niet meer gewijzigd of omgeruild worden voor een nieuwe afspraak. Ook is het niet mogelijk om dan geld retour te krijgen.


KAN IK EEN GEMAAKTE EN GEKOCHTE AFSPRAAK VOOR EEN PROEFLES ANNULEREN OF WIJZIGEN?

Binnen 48 uur van de ingeplande Proeftraining kun je deze gemaakte en betaalde afspraak NIET meer wijzigen of omruilen voor een nieuwe afspraak. Ook is het niet mogelijk om dan geld retour te krijgen.

Een gemaakte en betaalde afspraak kun je wijzigen tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de ingeplande Proeftraining. Je kunt dan telefonisch een nieuwe afspraak maken die dan binnen 30 dagen dient plaats te vinden. Je betaald dan niets extra´s.


WAT IS DE INVESTERING VOOR DEZE `PERSONIJKE ´VILLA-VITALIS` PROEFTRAINING`?

Een `Persoonlijke ´Villa-Vitalis´Proeftraining` spreekt al voor zich en is persoonlijk en wordt naar persoonlijke wensen, behoefte en mogelijkheden afgestemd. Bij het inplannen van deze proefles zie je wat de investering is.


HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET VILLA-VITALIS?

Voor vragen kun je contact opnemen door te bellen naar ons telefoonnummer: 077 – 2012 000 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van maandag t/m Donderdag van 17.00 tot 21.00 uur  en vrijdag tot 19.00 uur, en in het weekend op Zondag van 08.30 tot 13.00 uur en op Zaterdag (vanaf 07 Januari 2017) van 08:30 tot 10.30 uur.

 

{page_name}