0%

Aanmelden V.I.P. Sneak Preview 11 Mei

Aanmelden V.I.P. Sneak Preview 11 Mei

Wat leuk dat je er bij wilt zijn tijdens onze exclusieve members V.I.P. Sneak Preview bij Alex FunXtion Fitness. Als lid van Villa-Vitalis heb je uiteraard altijd een streepje voor op niet leden van Villa-Vitalis en het recht om als eerste en dus exclusief Alex FunXtion Fitness te zien. Je kunt de unieke openingsdeal NU alvast claimen en tijdens de Preview al verzilveren! Meld je daarom NU aan en dan verwachten we je op Vrijdag 11 Mei om 18.00 uur. Deze exclusieve Sneak Preview is maar tot 19.00 uur en exclusief voor Villa-Vitalis leden. Laat hieronder jouw gegevens achter en dan weten we dat je erbij bent!

 

p.s.: Samen komen is altijd leuker. Omdat je lid bent van Villa-Vitalis mag je daarom ook iemand die niet lid is meenemen als introducé. Bij jouw aanmelding even vermelden dat je iemand meeneemt en graag voor Zaterdag 21 April de naam en email van jouw introducé mailen naar info@villa-vitalis.nl met onderwerp introducé.

Is jouw introducé op die dag net zo enthousiast als jij en maakt hij/zij ook gebruik van deze openingsdeal, dan krijg jij van ons als CADEAU ook nog eens een MAAND FunXtion Fitness GRATIS!

Mooier kunnen we het echt niet maken, maar wel voordeliger.

 

Ja, ik meld me aan!

  • * velden zijn verplicht.

 
{page_name}